شصت و ششمین جشنواره بینالمللی فیلم ونیز در حالی شب گذشته شیر طلایی این دوره از رقابتها را به فیلم اسرائیلی «لبنان» اختصاص داد که اخیرا برخی دیگر از جشنواره سینمایی جهان به محلی برای تبلیغات رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که طی چند دهه اخیر همواره از صنعت سینمایی هالیوود بعنوان ابزار تبلیغاتی رژیم صهیونیستی انتقاد میشد، اخیرا نیز شاهد آن هستیم که برخی از جشنوارههای معتبر سینمای جهان از جمله ونیز، مونترال و تورنتو نیز به این سو روی آوردهاند.
جالب آن که حتی آکادمی علوم و هنرهای سینمایی توجه خاصی به این سینما دارد تا آنجا که رژیم جعلی اسرائیل پرنامزدترین سینمای خاورمیانه برای جوایز اسکار است!
سینمای رژیم غاصب صهیونیستی که صاحب بزرگترین استودیوهای فیلمسازی جهان است، با تطمیع جشنوارهها، آنها را به بازیچه دست خود تبدیل کرده است.
هر چند طی سالهای قبل نیز، توجه ویژه و تبعیض آمیز برخی از جشنوارههای سینمای غرب، طبع لطیف بسیاری از هنرمندان را آزرده بود ولی امسال دو جشنواره مونترال و تورنتو، پا را از پیش فراتر گذاشته و با اختصاص بخشی ویژه به فیلمهای اسرائیلی صدای اعتراض فیلمسازان و روشنفکران جهان را بلند کردند.
اوج این اعتراضات طی هفتههای اخیر در مورد جشنواره تورنتو صورت گرفت، که در پی اعلام خبر اختصاص بخشی ویژه به نمایش فیلمهای اسرائیلی، آنهم در پی جریحهدار شدن احساسات جهانیان برای حوادث اخیر غزه، بیش از 50 فیلمساز، روشنفکر و استاد دانشگاه طی بیانیهای از سیاستهای رژیم صهیونیستی ابراز انزجار کرده و در اعتراض به جشنواره تورنتو، آنرا کمپین تبلیغاتی سیاستهای کثیف اشغالگران قدس توصیف کردند.
این رویه، آنجا شکل سیاسیتری به خود میگیرد که توجه جشنوارههای اروپایی به سینماگران ایرانی زیرزمینی و غیررسمی (در جشنوارههایی مثل کن، برلین و...) در سالهای اخیر به شکل افراطی صورت میگیرد و امسال نیز در ادامه معرفی و کشف این پدیدههای معترض(!) ونیز جایزه خود را به یک سینماگر ایرانی-آمریکایی داده است و بیش از پیش، نشاندهنده از رو بستن شمشیر توسط جشنوارههایی است که پیشتر از این، در نمایش دشمنی و تقابل سیاسی، محافظهکارتر بودند!
به گزارش فارس، شب گذشته اهداء جایزه شیر طلای جشنواره ونیز به فیلمی ضدجنگ از رژیم جعلی اسرائیل تحت عنوان "لبنان " تعجب همگان را برانگیخت.
مهم این نیست که فیلم "لبنان " چه میگوید و از چه چیز حرف میزند. این فیلم در نگاهی خوشبینانه میتواند فیلمی شبیه "والس با بشیر " باشد. اما مهم این است که جشنوارههای غربی، محل زندهکردن نام مرده رژیم جعلی صهیونیست شدهاند و ظاهرا قرار است نام جعلی اسرائیل را به عنوان برنده و برترین جابیاندازند. مثل فیلم "لبنان " که اولین تجربه کارگردانی فیلمسازش است، در حالی از سوی هیات داوران به عنوان برترین فیلم این دوره از رقابتهای ونیز انتخاب شده که کارگردانان برجستهای چون "ورنر هرتزوگ "، "فاتح آکین "، "جان هیلکوت " و "مایکل مور " نیز در این بخش از رقابتها حضور داشتهاند.
فیلم "لبنان " روایتگر اولین روز از جنگ لبنان و اسرائیل در تابستان 1982 از نگاه چهار سرباز اشغالگر است.
به گزارش فارس، رژیم صهیونیستی که 61 سال از تاسیس جعلی آن میگذرد، از همان ابتدا، به معجزه کلام سینما بر مخاطب پی برده بود، آنچنان که در سال 1954 قانون ساخت گسترده فیلمهای اسرائیلی را تصویب کرد و از سال 1955 با ساخت چند استودیوی بزرگ فیلمسازی وارد عرصه سینما شد، البته صنعت سینمای اسرائیل پیش از آن که به ساخت فیلم سینمایی روی آورد، از همان ابتدا تمرکز خود را بروی ساخت فیلمهای تبلیغاتی و تاسیس شبکههای خبری گذاشت.
هماکنون بزرگترین استودیوهای هالیوودی از جمله استودیوی "والت دیزنی " و "برادران وارنر " متعلق به صهیونیستهاست و جالبتر آن که آخرین آمارها بیان گر این مطلب است که بیش از دو سوم از کارکنان این صنعت را یهودیان تشکیل میدهند.